Hazard zamalo postao fudbaler Tottenhama

U vrijeme Harryja Redknappa

Hazard zamalo postao fudbaler Tottenhama

Belgijski fudbaler Eden Hazard danas važi za jednog od najboljih igrača svijeta. Mnogi ga smatraju za potencijalnog nasljednika Ronalda i Messija, a navijači Tottenhama mogu žaliti što nikada nije postao član njihovog tima. 

Nekadašnji trener ovog kluba iz Londona Harry Redknapp otkrio je za BT Sport da je svojevremeno išao u Francusku kako bi razgovarao sa Hazardom, ali da do dogovra nikada nije došlo. 

"Otišao sam u Francusku i našao sam se s njim u hotelskoj sobi. Bio sam s njim tri sata, vjerovatno zato i nije potpisao za nas. Mogao sam ga imati u Tottenhamu. Željeli smo ga, ali klub nije uspio da završi posao", rekao je Redknapp. 

To se sve odigralo na ljeto 2012. godine, a Hazard je umjesto u Tottenhamu završio u Chelseaju i vjerovatno se nije pokajao jer je danas jedan od najboljih igrača Premiershipa. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Hazard je u trenucima pregovora sa Tottenhamom bio fudbaler Lillea za kojeg je igrao od 2007. godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi