Hazard želi ponovo vidjeti Diega Costu u ekipi Chelseaja
Foto: EPA

Budućnost 'odbjeglog' napadača još uvijek pod upitnikom

Hazard želi ponovo vidjeti Diega Costu u ekipi Chelseaja

Diego Costa je izostavljen iz ekipe Chelseaja za Ligu prvaka, a još uvijek je nepoznato da li će se on uopšte priključivati londonskoj ekipi. Sjajni napadač je naime u lošim odnosima za Antoniom Conteom i čelnicima Chelseaja nakon što mu je propao transfer u Atletico Madrid, ali i nakon što je on "nestao" iz Londona.

Iako je Costa tokom ljeta vjerovatno mislio da do jeseni više neće biti član Chelseaja, on je ipak ostao igrač ekipe sa Stamford Bridgea, pa se špekuliše da će se ipak pokušati pomiriti s čelnicima svog bivšeg kluba kako bi, ipak, dobio priliku za igru, barem u engleskoj Premier ligi.

Jedan od onih koji bi ga voljeli ponovo vidjeti u ekipi je i ponajbolji igrač Chelseaja, Eden Hazard.

"Diego? Proveli smo tri godine zajedno i osvojili sve. Nismo osvojili Ligu prvaka, ali jesmo Premier ligu...Bilo je zadovoljstvo igrati s njim", izjavio je Hazard, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim da se vrati nazad, ali ja ne donosim odluke. Ali on je sjajan momak, vrhunski napadač."

"Nadam se da će, zbog svoje budućnosti, uspjeti pronaći rješenje...Želim ga vidjeti na terenu što prije", dodao je belgijski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti