Hazard: Zidane je poseban trener

Tvrdi belgijski internacionalac

Hazard: Zidane je poseban trener

E. Ganibegović

Zvijezda Chelseaja Eden Hazard govorio je sa divljenjem o treneru Real Madrida Zinedinu Zidanu i nije isključio odlazak u kraljevski klub.

Reprezentativac Belgije ponovio je želju da ostane na Stamford Bridgeu, ali vjeruje da je Zidane napravio velike stvari u kraljevskom klubu.

"Kada mislite na nogomet mislite odmah i na Zidana", rekao je Hazard za Marcu, te dodao: 

"Kao igrač i trener osvojio je sve, on je jednostavno poseban. Ono što je postigao na i izvan terena je čarobno i sretan sam što vidim kako opet radi velike stvari."

"Trenutno mi je dobro u Engleskoj i igram za jedan od najboljih klubova. Naravno La Liga je sjajna liga i ne bih imao ništa protiv igranja u njoj."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim kako je Real Madrid u ovom momentu najbolji klub na svijetu. Osvojili su sve, imaju dobre igrače kao i trenera. Sada je Ligu prvaka teško osvojiti. Kao u Premier ligi svako može doći do trofeja. Nikada se ne zna."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi