Hazard: Znamo kako osvojiti titulu

Neće dozvoliti kiks

Hazard: Znamo kako osvojiti titulu

E. Škorić

Belgijski reprezentativac Eden Hazard tvrdi kako on i njegovi saigrači u Chelseaju znaju kako osvojiti titulu.

Hazardov Chelsea je trenutno vodeći sa 10 bodova više od Tottenhama i na pragu je nove titule.

"Mi smo profesionalci Osvojili smo ligu prije dvije godine i znamo šta moramo činiti. Želimo da ostanemo na vrhu i vjerujem da ćemo na kraju slaviti", rekao je Hazard, pa je dodao:

"Nije mi važno da li ću postići gol ili asistirati, važno mi je da igramo dobro i pobjeđujemo,a ja ću onda biti najsretniji na terenu", istakao je Hazard, koji je zabio 10 golova za Plavce, ali nije tresao mrežu rivala od 4. februara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea u narednom kolu gostuje kod gradskog rivala West Hama, a do kraja sezone je ostalo još 12 utakmica. Iza Chelsea je Tottenham sa 53 boda, dok Manchester City ima 52 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi