Hazardovo obećanje Kanteu
Foto: EPA

Pred izbor najboljeg u sezoni

Hazardovo obećanje Kanteu

M. Šljivak

Ekipa Chelsaja glavni je favorit za titulu prvaka Engleske.

Plavci će do kraja sezone s Tottenhamom voditi bitku za naslov, a ako do njega dođu velike zasluge će imati Eden Hazard i N'Golo Kante.

Oba fudbalera su nominovana za najboljeg igrača sezone, a Hazard je dao obećanje da će nagradu podijeliti s Kanteom, ako on dođe do nje.

"N'Golo zaslužuje ovu nagradu, ne samo za ovu, već i za prošlu sezonu", istakao je Hazard, te je dodao:

"On je moj favorit. Nadam se da će on osvojiti nagradu jer je igrač koji pravi razliku, a ne postiže često golove. Međutim, obećao sam mu ako ja osvojim nagradu, pozvaću ga da zajedno primimo nagradu", istakao je Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea naredni meč igra za dva dana protiv Southamptona, dok je Tottenham u srijedu gost Crystal Palacea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije