Hecking: Zidane je puno razmišljao, možda me iznenadi

Trener Wolfsburga

Hecking: Zidane je puno razmišljao, možda me iznenadi

Fudbaleri Wolfsburga doputovali su u špansku prijestolnicu gdje će večeras na stadionu Santiago Bernabeu odmjeriti snage sa Real Madridom. 

Wolfsburg u uzvratu brani 2:0 iz prve utakmice i trener 'vukova' Dieter Hecking je svjestan da proći u polufinale Lige prvaka neće biti nimalo jednostavan zadatak za njegove izabranike.

"Već smo i malo naviknuli na ovakve utakmice. Imat ćemo isti pristup kao i u Manchesteru ili Moskvi. Vidjet ćemo, ali mislim da ćemo biti jako dobri", izjavio je Dieter Hecking i potom nastavio:

"Real će dati sve od sebe, a mi smo svjesni o kakvom protivniku se radi. Imamo sigurno puno poštovanja, ali mislim da nakon prve utakmice i mi zaslužujemo malo poštovanja. Večeras se neće ništa neuobičajeno dogoditi. I mi i oni ćemo dati sve od sebe i sudac također", dodao je Hecking. 

Trener Wolfsburga ističe da je bitno postići prvi pogodak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Zabijemo li gol, stavit ćemo Real u jako tešku situaciju. Siguran sam da je Zidane puno razmišljao nakon prve utakmice i možda me uspije nečim i iznenaditi. Nadam se da će Real biti dobar, a kada vidite kakva imena igraju za njih, jasno vam je o kakvom klubu se radi. Želimo ih opet iživcirati i nadam se da možemo", istakao je Hecking tokom obraćanja novinarima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi