Henry: Trofej Premier lige bi trebao nositi ime po njemu

Oktrio i svoj prvi razgovor sa velikim Škotom

Henry: Trofej Premier lige bi trebao nositi ime po njemu

E. Ganibegović

Thierry Henry je zajedno sa Kennyjem Dalglishem i Roy Keaneom ove sedmice sudjelovao u emisiji Sky Sporta povodom obilježavanja 25. godišnjice Premier lige. 

Legendarni napadač Arsenala imao je nekoliko ljubaznih riječi za Sir Alexa Fergusona i ispričao je o svom prvom susretu sa velikom Škotom.

Henry očito prepoznaje nevjerovatnu trenersku sposobnost legende Manchester United i osjeća potrebu da kaže kako nije obožavatelj Crvenih đavola.

U svom prvom razgovoru odmah je dao Fergusonu novi nadimak i insistira da trofej Premier lige dobije ime po njemu.

"Kada sam ga upoznao, nazvao sam ga gospodinom Premier Lige. Trinaest, ovo je smiješno. Trofej koji vidimo tamo, trebao bi nositi njegovo ime.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ljudi se možda ne slažu s tim i ja nisam obožavatelj Uniteda. Trinaest puta? To je previše", rekao je Henry.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi