Hernandez prije Džeke?

Wolfsburg traži napadača

Hernandez prije Džeke?

E. Škorić

Njemački Wolfsburg cilja na velika pojačanja sljedećeg ljeta.

Wolfsburg je spreman da otkupi ugovor igrača Manchester Uniteda, Javiera Hernandeza.

Meksikanac je na posudbi u Real Madridu, ali otkrio je već kako se ne snalazi najbolje na Santiago Bernabeu. Njegova želja je da promijeni klub, a mogao bi se preseliti i u Njemačku.

Daily Mail piše kako je Wolfsburg spreman da nađe zamjenu za Nicklasa Bendtnera i kako je baš Chicharito igrač odgovarajućeg profila.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Meksički reprezentativac ima još godinu dana ugovora s Unitedom, no jasno da Louis van Gaal nema neke posebne planove s njim. Pored Hernandeza, Wolfsburg želi i bh. reprezentativca Edina Džeku, te Belgijanca Romelua Lukakua…

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.