Hernandez želi ostati u Realu, United traži 10 miliona eura

Da li će ga Real kupiti od Crvenih vragova?

Hernandez želi ostati u Realu, United traži 10 miliona eura

A. Beganović

Real Madrid imat će mogućnost u ljetnom prelaznom roku od Manchester Uniteda otkupiti ugovor meksičkog napadača Javiera Hernandeza, koji je svojim pogotkom donio Kraljevima plasman u polufinale Lige prvaka.

Hernandez je u Real stigao na pozajmicu početkom ove sezone iz Manchester Uniteda, koji je u tom poslu zaradio 2.5 miliona eura.

Pozajmica Hernandezu ističe krajem sezone, a Real će ga moći trajno otkupiti od Uniteda za 10 miliona eura. 

Crveni vragovi su rekli svoje, Hernandez želi ostati na Santiago Bernabeu, no još uvijek se Real po ovom pitanju nije službeno golasio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.