Herrera ostaje u Manchester Unitedu

Dobiće novi ugovor

Herrera ostaje u Manchester Unitedu

E. Škorić

Španski reprezentativac Ander Herrera spreman je da ostane u Manchester Unitedu.

Novi trener Barcelone Ernesto Valverde želi Herreru u svojim redovima, no Jose Mourinho planira da zadrži najbolje igrače, pa samim tim i 27-godišnjeg Herreru.

Herrera je imao uspješnu sezonu na Old Traffordu i izabran je za najboljeg igrača Crvenih vragova, a njegov tim je osvojio Evropsku ligu, Liga kup i Community Shield.

Uprava Uniteda sjest će ubrzo s Herrerom kako bi se razgovaralo o novom ugovoru, a planiraju u klubu da sjednu i sa drugim bitnim igračima i da stvore ekipu za uspješne sezone koje dolaze.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Herrera je od 2014. godine u United, čiji je ders obukao u 84 navrata i dao je 10 pogodaka, a prethodno je bio član Zaragoze i Bilbaa, dok je prošle godine debitovao za reprezentaciju Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi