Herrera: Želimo odgoditi slavlje Leicestera

Leicester pobjedom osvaja titulu

Herrera: Želimo odgoditi slavlje Leicestera

Veoma zanimljiv meč 35. kola Premiershipa ovog vikenda na Old Traffordu odigrat će Manchester United i Leicester.

Ekipa Claudia Ranierija u Manchester stiže po tri boda koja bi im osigurala pravo čudo - titulu.

S druge strane Manchester United trenutno ima pet bodova manje, ali i meč manje od Arsenala koji je na 4. mjestu koje vodi u Ligu šampiona.

Vezni igrač Crvenih đavola Ander Herrera poručuje da će on i saigrači učiniti sve kako bi odgodili šampionsko slavlje Leicestera.

"Mi moramo gledati sebe i moramo biti među prve četiri ekipe na kraju sezone. Ne želimo gledati ovog vikenda kako Leicester slavi titulu na našem stadionu. Oni zaslužuju titulu, ali nadam se da će to uraditi na svom terenu", rekao je Herrera i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Leicester može osvojiti titulu u nedjelju, ali to nije naša stvar. Naš posao je Manchester United. Moramo se boriti do  kraja i to ćemo i uraditi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi