Heynckes: Moj pas me nagovorio da se vratim u Bayern
Foto: EPA

Zanimljiva izjava trenera Bavaraca

Heynckes: Moj pas me nagovorio da se vratim u Bayern

E. Čaušević

Bayern nije ovu sezonu počeo prema očekivanjima, a ceh loših rezultata platio je Carlo Ancelotti koji je dobio otkaz.

Na radost navijača bavarskog kluba na klupu prvaka Njemačke vratio se legendarni Jupp Heynckes. Upravo je Heynckes bio trener koji je donio Bayernu posljednju titulu prvaka Evrope 2013. godine i u Minhenu se nadaju da se taj podvig može ponoviti.

Nakon te sezone njemački trener je napustio klupu Bayerna i izjavio je da se više neće baviti trenerskim poslom, te da ide u penziju. No, poziv Bayerna nije mogao da ignoriše i objasnio je zašto je prihvatio ponudu da bude trener ovog kluba do kraja sezone.

"Stvarno nisam želio više da se bavim ovim poslom i imao sam zaista dosta ponuda od raznih klubova u prethodnim godinama. No, kada je došla ponuda Bayerna moja supruga i kćerka su me uvjerile da se trebam vratiti. Čak je i moj pas dva puta zalajao što znači da to trebam uraditi", izjavio je trener Bayerna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti