Heynkces: Nije nemoguće da ostanem u Bayernu

Iako ima 72. godine

Heynkces: Nije nemoguće da ostanem u Bayernu

Iskusni njemački trener Jupp Heynckes nije odbacio mogućnost da ostane na kormilu Bayerna i nakon sezone. 

Heynckes je sa Bayernom potpisao "privremeni" ugovor do 1. juna, no budući da ekipa pod njegovim vodstvom igra veoma dobro, nije isključeno ni da ovaj 72-godišnji stručnjak ostane na klupi prvaka Njemačke. 

To je dao naslutiti i sam Heynckes.

"U mojim godinama to nije nemoguće jer smatram da sam star onoliko koliko se osjećam starim. Uvijek sam sebe održavao u formi i dobro se nosio sa pritiskom, i kao igrač i kao trener. Fudbal je zubava. Znao sam da ću dobiti takvo pitanje, ali još je rano da dam bilo kakav odgovor", kazao je Henckes, te dodao:

"Zasad sam tu privremeno. Dalje neću komentarisati." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je pod Heynkcesovim vodstvom danas ostvario pobjedu nad HSV-om i trenutno dijeli vodeću poziciju u Bundesligu sa dortmundskom Borussijom. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi