Hiddink: Ne plašim se za svoj posao

Selektor Holandije

Hiddink: Ne plašim se za svoj posao

Guus Hiddink ne plaši se mnogo za svoj posao selektora Holandije, iako su sve učestalije glasine da Savez razmišlja o alternativnim opcijama.

"To nije istina, nisam još stekao taj osjećaj.  Odradit ću uspješno ove kvalifikacije, i dalje uživam u ovome poslu", kazao je Hiddink, koji se potom osvrnuo na činjenicu da se Holandija muči u kvalifikacijama za EP.

"Imam povjerenje u svoje igrače i gledam pozitivno prema nastavku kvalifikacija. Naravno da se greške događaju u momčadi. Nama su nedostajala dva iskusna igrača Van Persie i Robben , no teško ih je zamijeniti jer su njih dvojica ipak svjetske klase", rekao jzaključio je Hiddink.

Holandija u pet odigranih utakmica ima tek dvije pobjede i samo sedam osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.