Higuain: Možemo sutra naškoditi Barceloni

Napadač Juventusa optimista

Higuain: Možemo sutra naškoditi Barceloni

Fudbaleri Juventusa sutra navečer će gostovati kod Barcelone u okviru revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Juventus ima veliku prednost (3:0) iz prve utakmice, ali mnogi su svjesni da je Barcelona prije mjesec dana preokrenula i veći zaostatak protiv PSG-a i da je još uvijek sve moguće. Napadač Stare dame Gonzalo Higuain smatra da njegov klub može nanijeti štetu Barceloni i na Camp Nou stadionu.

"Ne znam je li naša prednost dovoljna, ali ovo vodstvo znači da možemo otići tamo i boriti se i igrati našu igru, baš kao u Torinu. Oni su pokazali da mogu preokrenuti veliku razliku, napraviti čudo, ali mi smo toga svjesni i bit ćemo oprezni. Nadam se da možemo kreirati šanse za gol, zato jer mi možemo nanijeti štetu njima", rekao je Higuain.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Higuain je prvi strijelac Juventusa ove sezone i sigurno da će on biti najveća prijetnja golu Barcelone na sutrašnjoj utakmici koja počinje od 20.45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi