Higuain: Napoli je spreman za Ligu prvaka
FOTO: EPA

Argentinac pogodio mrežu Athletica

Higuain: Napoli je spreman za Ligu prvaka

A. Beganović

U prvom susretu play-offa Lige prvaka Napoli i Athletic Bilbao su odigrali bez pobjednika (1:1), što svakako španskoj ekipi daje veće izglede za prolaz u grupnu fazu.

Jedini pogodak za Napoli postigao je argentinski reprezentativac Gonzalo Higuain, koji nakon susreta nije bio baš raspoložen za razgovor s medijima.

"Iskreno, nemam veliku želju za komunikaciju s vama, ali siguran sam da Napoli treba igrati u Ligi prvaka. Dobro smo pripreljeni za sve što nas očekuje u Španiji i spremni smo za ostvarenje našeg cilja", istakao je Higuain.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.