Higuain nastavio gdje je stao prije suspenzije

Novi gol Argentinca

Higuain nastavio gdje je stao prije suspenzije

Napoli sa Higuainom i Napoli bez Higuaina su dvije različite ekipe.

Jasno je to svakome ko pomno prati Seriju A i utakmice kluba sa San Paola, a podatak da je sjajni Argentinac u 35 kola postigao 30 golova jasan je dokaz koliko je zapravo važan faktor za ovaj tim.

Večeras je Higuain postigao i 31. gol u ovoj sezoni Serije A. Najbolji strijelac lige je doveo svoj tim u vodstvo od 1:0 protiv Atalante već u desetoj minuti utakmice i tako nastavio tamo gdje je stao prije suspenzije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je na dobrom putu da dođe do još jedne pobjede i da sačuva dva boda prednosti u odnosu na trećeplasiranu Romu, s kojom se bori za direktan plasman u Ligu prvaka.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi