Higuain očekuje suspenziju zbog ružnog gesta

To mu nije trebalo

Higuain očekuje suspenziju zbog ružnog gesta

Juventus je sinoć izgubio na Camp Nou stadionu od Barcelone sa 3:0 u okviru 1. kola grupne faze Lige prvaka. 

Osim poraza, Stara dama bi mogla ostati i bez Gonzala Higuaina kojeg vjerovatno čeka kazna nakon što je pokazao srednji prst navijačima Barcelone.

Naime, u trenutku kada je izlazio sa terena, Higuainu su navijači domaće ekipe vjerovatno nešto dobacivali sa tribina, a on nije htio da ih ignoriše te im je odgovorio na veoma ružan način.

Ipak, na kraju bi mogao biti on taj koji će izvući deblji kraj u toj svađi jer ga vjerovatno očekuje suspenzija od barem jedne utakmice. Zbog iste gestikulacije Roberto Mancini je dobio zabranu vođenja ekipe u jednom meču Serije A, a ista sudbina zadesila je i Luisa Suareza dok je bio član Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Juve naredni meč u Ligi prvaka igra na domaćem terenu protiv Olympioakosa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi