Higuain se izvinjavao navijačima: Zaslužili ste mnogo više

Napadač Juventusa nakon poraza od Lazija

Higuain se izvinjavao navijačima: Zaslužili ste mnogo više

D. Rakanović

Napadač Juventusa Gonzalo Higuain izvinio se navijačima Bianconera nakon poraza u Superkupu od Lazija.

Fudbaleri Lazija sinoć su osvojili Superkup Italije nakon što su savladali Juventus na Olimpicu sa 3:2. 

Rimljani su imali dva pogotka prednosti golovima Immobilea, ali se Juventus u potpunosti vraća u utakmicu pogocima Dybale u 85. i 90+1 minuti, ali onda je na scenu stupio mladi Murgia koji je u trećem minutu sudijske nadoknade zabio za trijumf nebesko-plavih. 

"Želim se izviniti navijačima Juventusa za jučerašnju utakmicu. Zaslužili ste mnogo više. Znam da možemo i moramo uraditi mnogo više", napisao je Higuain na svom Instagram profilu i dodao: 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ali ovo je samo početak, a sada nam više nego ikad treba vaša ljubav jer smo mnogo jači ako smo zajedno. Obećavam vam da čemo imati fantastičnu godinu. Hvala vam puno što ste bili uz nas, ali samo ako smo zajedno moćemo promijeniti ovaj rezultat".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi