Hit na internetu: U Romi znaju ko je najbolji igrač Afrike
Foto: EPA

Već su čestitali Salahu

Hit na internetu: U Romi znaju ko je najbolji igrač Afrike

E. Čaušević

Mohamed Salah je ovog ljeta odlučio da nakon sjajne sezone u Romi promijeni sredinu i karijeru nastavi u Liverpoolu.

Egipćanin je odlične igre nastavio pružati i u svom novom klubu gdje je za kratko vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača. Također, Salah je najzaslužniji što se Egipat plasirao na Svjetsko prvenstvo nakon dugi niz godina, te treba priznati da se opravdano nalazi na listi za najboljeg igrača Afrike.

Danas je objavljena lista za najboljeg igrača Afrike u 2017. godini na kojoj se pored Salaha nalaze još, između ostalih, Aubameyang, Mane, Moses, Keita Balde, Bailly, Bakambu... Ipak, iako će se ova nagrada dodijeliti tek 4. januara naredne godine čini se da u Romi već znaju ko je pobjednik.

Naime, rimski klub je danas na svom zvaničnom Twitter profilu odlučio da čestita Salahu osvajanje nagrade za najboljeg igrača Afrike jer vjeruju da nema sumnje da će je on i osvojiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi