Hit video: Kolarov gledao novinara kao da će ga ubiti

Prvi intervju za Rominu televiziju

Hit video: Kolarov gledao novinara kao da će ga ubiti

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov i njegov novi klub Roma su se zajednički potrudili da predstavljanje ovog igrača ne bude nimalo dosadno, baš naprotiv.

Kolarov je odmah nakon potpisivanja ugovora dao "intervju" za zvaničnu televiziju Rome, a sve to je pretvoreno u veliki šou u kojem je bivši igrač Cityja rekao samo jednu riječ i to na kraju - "Ne".

Naime, klupski novinar je Kolarovu predložio filmski scenarij promocije u kojem bi ga trebale kidnapovati dvije osobe maskirane u klovna i kozu, da bi potom uslijedila filmska potjera na ulicama Bostona koja bi se završila sudarom sa automobilom Luisa Hamiltona.

Osim toga, novinar je spominjao i helikopter te stado koza, a Kolarov je sve to pratio uz svoj prepoznatljivi 'ubilački' pogled, pa je u nekim navratima izgledao kao da će svakog trena ustati i napasti momka preko puta. Na kraju razgovora je Kolarov samo odbio prijedlog, ustao sa svoje stolice i napustio prostoriju.

Aleksandar Kolarov je bio omiljeni fudbaler Cityja navijačima ovog kluba koje je zabavljao svojim hladnokrvnim recitacijama božićnih pjesama i pojavljivanjem u raznim šaljivim promotivnim snimcima, a te stvari su uvijek bile interesantne publici širom svijeta.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi