HNS otkrio ime navijačke grupe koja je napravila incident

I dalje su svi u šoku

HNS otkrio ime navijačke grupe koja je napravila incident

E. Čaušević

Bura oko incidenta huligana Hrvatske na jučerašnjem meču protiv Češke još uvijek se nije smirila.

Hrvatska je imala prednost i plasman u četvrtfinale Eura, a onda su na scenu stupili huligani iz Hrvatske. Naime, jedna grupa je ubacivala baklje na stadio zbog čega je meč prekinut na nekoliko minuta.

Iz HNS-a danas su poručili da su informacija da će doći do prekida utakmice imali na poluvremenu. Oni su izjavili da su sve to znali, ali da ništa nisu mogli uraditi da to spriječe.

Također, HNS tvrdi da je grupa huligana koja je napravila ovaj ispad iz Splita, te da su pripadnici navijačke grupe "Torcida". HNS još uvijek strepi od kaze UEFA-e koja će ubrzo biti poznata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi