Hoće li mu neko objasniti kako se izvodi početni udarac?
Foto: EPA

Napadač Leganesa nasmijao svijet

Hoće li mu neko objasniti kako se izvodi početni udarac?

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su na gostovanju savladali Leganes sa 3:0 u okviru 12. kola španske La Lige.

Katalonski klub je bez većih problema stigao do nove pobjede i tako iskoristio kiks Reala i Atletica koji za Barcom zaostaju deset bodova. Ipak, utakmicu u Madridu jučer je obilježio napadač Leganesa, Nordin Amrabat, koji je očito zaboravio kako se izvodi početni udarac.

Naime, Leganes je prvi trebao da krene s centra, a Amrabat je morao vratiti loptu u svoje polje. No, na iznenađenje svih na stadionu on je jednostavno s loptom krenuo prema golu Barce. Kada je shvatio šta je uradio već je bilo kasno.

Potez napadača Leganesa nasmijao je igrače Barcelone, dok su fudbaleri domaćeg tima zbunjeni posmatrali "potez" njihovog saigrača. Amrabatovu "majstoriju" možete pogledati na OVOM linku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti