Hoće li Pjanić postati drugi najskuplji igrač Bayerna?

Carlo Ancelotti ne odustaje...

Hoće li Pjanić postati drugi najskuplji igrač Bayerna?

Sve su veće šanse da će bh. reprezentativac Miralem Pjanić na kraju sezone napustiti Romu, javljaju njemački mediji. 

Mali princ ove sezone je jedan od najboljih u rimskoj momčadi i poprilično je široka lista klubova koji su spremni izdvojiti milione za njegovo dovođenje, a prema posljednjim informacijama, najuporniji u toj namjeri je Bayern. 

Njemački mediji su objavili da je Pjanić na pragu postizanja dogovora sa Bayernom i trener Ancelotti je spreman Romi na ime obeštećenja ponuditi svotu od 38 miliona eura. Ukoliko Pjanić potpiše za ovu cifru, postat će drugo najskuplje pojačanja poslije Martineza koji je 2012. godine iz Athletic Bilbaa stigao za dva miliona više. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pjanić bi se vrlo lako uklopio u Minhenu obzirom da govori šest jezika, među kojima je i njemački, a osim Bayerna u svojim redovima ga žele vidjeti još Paris Saint-Germain i Chelsea. U ugovoru sa Romom ima klauzulu da može napustiti klub ukoliko u Rim dođe ponuda oko 40 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi