"Hodžić će biti sjajan, ima kvalitete kao i Henriquez"

Zdravko Mamić, prvi čovjek zagrebačkog Dinama

"Hodžić će biti sjajan, ima kvalitete kao i Henriquez"

Sjajni čileanski napadač Angelo Henriquez ove sezone briljira u redovima Dinama. 

Fudbaler Manchester Uniteda na posudbi u redovima Modrih ove sezone je zabio 20 golova, a kvalitete svog najboljeg napadača u ovoj sezoni nakon hat-tricka Hajduku i pobjede od 4:0 Zdravko Mamić nije želio hvaliti.

"Henriqueza neću hvaliti, on se sam hvali onim što pokazuje na terenu. No ostat ćete u čudu, ali tvrdim da Armin Hodžić nije slabiji od Angela. I on je imao dugu pauzu, vraća se i vidjet ćete da će biti borba za napadačke pozicije, no sad još mora raditi i čekati", rekao je prvi čovjek Dinama nakon utakmice u kojoj je Dinamo deklasirao Hajduk s 4:0 u svojoj izjavi za Večernji list.

Na kraju vrijedi podsjetiti kako je napadač mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i bivši fudbaler Željezničara i Liverpoola prvi dio sezone propustio zbog nezgodne povrede mišića trbušnog zida, ali je ovog proljeća upisao prve minute u modrom dresu.

Ove sezone za sada je upisao osam nastup, pet u 1. HNL i tri u Kupu Hrvatske, uz dva postignuta gola (po jedan u oba takmičenja), tokom 296 minuta koliko je proveo na travnjaku.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.