"Hodžić me osramotio, kod mene više ne bi nikad igrao"
Foto: EPA

Ćiro Blažević o bh. napadaču:

"Hodžić me osramotio, kod mene više ne bi nikad igrao"

Miroslav Ćiro Blažević dao je intervju za hrvatske medije u kojem je, između ostalog, kritikovao Dinamovog napadača Armina Hodžića.

Bivši selektor BiH je Hodžiću zamjerio to što je ovaj u utakmici protiv Oddsa (0:0) odmahnuo rukom treneru Cvitanoviću na odluku o izmjeni, čime ga je, kako je kazao, osramotio pred milionskim auditorijem. 

"Gledao sam Dinamov nastup u Norveškoj i vidio gdje Cvitanović povlači mudar potez, da sačuva rezultat, kao da sam mu telepatijom prenio vadio je Hodžića koji dotad ništa nije uradio, a on njemu odmahne rukom?! Strašno, on me bruka pred milionskim auditorijem! A ja sam slab na Bosance moje, ja sam uvijek tog Hodžića zagovarao, a on tako treneru da uradi?!", kazao je Blažević.

Blažević je dodao da se Hodžić ne bi dobro proveo da je on na čelu Dinama. 

"Ima sreću da mu ja nisam trener, jer nikad više taj dres ne bi mogao obući. Baš me zanima kako će se Cvitanović postaviti, jer zna formulu uspjeha i kadar je uspostaviti disciplinu koja kod Peteva nije postojala", podvukao je.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hodžić je, inače, novu sezonu u Dinamu otvorio uspješno. U tri odigrane prvenstvene utakmice je postigao dva pogotka, a strijelac je također bio i u kvalifikacijama za Evropsku ligu. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi