Hodžić na izlaznim vratima Dinama?

Klub ga prodaje u januaru?

Hodžić na izlaznim vratima Dinama?

M. Šljivak

Napadač Dinama i reprezentacije BiH Armin Hodžić (23) mogao bi napustiti zagrebački klub u januarskom prelaznom roku.

Hodžić je ove sezone postigao tri pogotka u 11 nastupa za Modre, ali bi on, prema pisanju hrvatskih medija mogao ispasti iz svih kombinacija i doći do transfer liste.

Dinamo će u januaru postati jači za Marija Gavranovića, sjajnog napadača koji stiže iz Rijeke, dok trener Mario Cvitanović šansu za igru sve više daje Čileancu Angelu Henriquezu, koji je konačno počeo zabijati golove.

Dolazak Gavranovića i sve boje igre Henriqueza na kraju bi mogle da koštaju Hodžića. U Dinamu nisu zadovoljni učinkom bh. napadača i on bi već u januaru mogao biti stavljen na transfer listu i napustiti ekipu sa Maksimira.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bh. fudbaler je član Dinama postao 2014. godine. Imao je odlične učinke u prethodne dvije sezone, ali kako stvari stoje, njega bismo u ostatku sezone mogli gledati u dresu nekog drugog tima.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije