Hodžić: Navijao sam za Bayern, ali Real osvaja Ligu prvaka

Napadač Dinama

Hodžić: Navijao sam za Bayern, ali Real osvaja Ligu prvaka

E. Škorić

Bh. napadač Armin Hodžić ima velika očekivanja od derbija protiv Hajduka.

Hodžić ove sezone redovno postiže pogotke, ali nikada nije tresao mrežu Hajduka i evo sada za vikend ima priliku da to učini. 

"Bolji smo, moramo pobijediti. Sve govori da smo bolji i to moramo pokazati. Naravno, nedostajat će nam Soudani ostane li mu kazna. Nas dvojica se razumijemo na terenu i izvan njega", kazao je Hodžić za Večernji list.

On se, unatoč zaostatku od četiri boda za Rijekom, nada tituli. 

"Moguće je. Četiri boda razlike nije puno, ali ne ovisi sve o nama nego i o Rijeci, moramo navijati da negdje naprave kiks. Prvenstvo je sada zanimljivije. Osijek je dobar, Rijeka se digla, HNL je puno bolji.Nadam se da će ostati, to je dobro i za Dinamo, a i za hrvatski nogomet".

Hodžić najavljuje pogodak Hajduku, ali prognozira i pobjednika Lige prvaka. 

"Navijao sam za Bayern, ali Real je prošao dalje i vjerovatno će osvojiti Ligu prvaka". 

Ara kaže kako svi vole Dinamo, ali da i on i mnogi saigrači žele u inostranstvo, a njemu bi najviše godio njemački nogomet. O

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi