Hodžić: Ne sjećam se jesam li ikada promašio penal
Foto: GNK Dinamo

U vrhunskoj formi

Hodžić: Ne sjećam se jesam li ikada promašio penal

Bh. reprezentativac Armin Hodžić potvrdio je da se nalazi u vrhunskoj formi. 

Nakon što je prethodno briljirao na pripremama Dinama, Hodžić (22) je golgetersku seriju nastavio u prvenstvu i u prvom meču proljetnog dijela HNL-a je postigao gol protiv Slaven Belupa.

U listu strijelaca Hodžić se upisao pogotkom iz penala, a nakon utakmice izjavio je da se ne sjeća da je ikada u karijeri bio neprecizan sa bijele tačke. 

"Bitno je da smo pobijedili. Prva utakmica je uvijek najteža, tako je bilo i ovoga puta. Zadovoljan sam pobjedom, tako i svojom igrom, ali bodovi su najvažniji", izjavio je Hodžić, čiju izjavu prenose hrvatski mediji, te dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Penal? Srećom, zabio sam. I to na svoj način. Snažno i visoko. Ne sjećam se jesam li ikada u karijeri promašio penal, mislim čak da nisam. Ali, nema brige, u ovom timu je svako spreman pucati penal i preuzeti odgovornost", dodao je.

Gol protiv Slaven Belupa bio je Hodžiću treći u dosadašnjem dijelu sezone. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije