Hodžić: Odlično se osjećam kada sam zdrav i kada igram

Napadač Dinama u sjajnoj formi

Hodžić: Odlično se osjećam kada sam zdrav i kada igram

A. Beganović

U okviru 4. kola Hrvatske nogometne lige Dinamo je rezultatom 2:0 savladao Zagreb, a ponovo je najzaslužniji za pobjedu višestrukog hrvatskog prvaka bio kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Armin Hodžić.

Nakon što je u prošlom kolu u duelu sa Interom postigao tri gola od čega jedan spektakularnim škaricama, nekadašnji fudbaler Željezničara i u duelu sa Zagrebom je pružio sjajnu partiju.

Slavio je Dinamo 2:0, a oba pogotka postigao je Hodžić, koji nakon susreta nije krio svoje zadovoljstvo.

"Znali smo da je Zagreb neugodan protivnik, no došli smo po pobjedu i zasluženo kući nosimo bodove, te spremno idemo u Norvešku. Sretan sam zbog svojih golova, napadač sam i to je moj posao. Ove sezone me krenulo, odlično se osjećam kada sam zdrav i kada igram, no puno je važnije da mi pobjeđujemo, a ne ko zabija golove", za hrvatske medije je izjavio Hodžić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, nakon nekompletiranog 4. kola Dinamo se nalazi na čelu prvenstvene tabele sa osam osvojenih bodova, a Hodžić je sa pet pogodaka na čelu liste strijelaca.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.