Hodžić: Ovakav gol zabijaš samo jednom u karijeri

Hodžić: Ovakav gol zabijaš samo jednom u karijeri

A. Beganović

Aktuelni hrvatski prvak Dinamo Zagreb u 3. kolu HNL-a stigao je do prve pobjede.

Modri su razbili Inter, a fenomenalnu partiju za Dinamo pružio je mladi reprezentativac naše zemlje i nekadašnji fudbaler Željezničara, Armin Hodžić.

Mladi bosanskohercegovački ofanzivni fudbaler postigao je tri gola, a prvi koji je postigao škaricama jedan je od najljepših u HNL-u svih vremena.

"Naravno da mi je najljepši u karijeri, pa tako nešto se i postiže samo jednom u karijeri. Mada, kako sam ja rano zabio ovako lijep gol, možda uspijem zabiti još koji takav", Index.hr prenosi izjavu bh. fudbalera.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jako sam sretan zbog golova, odlično smo odigrali i zasluženo smo stigli do bodova. Mislim da je ovo najbolja pozivnica navijačima za utorak i duel sa Moldeom", zaključio je Hodžić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.