Hodžić strijelac u pobjedi Domžala
Foto: snportal.si

Protiv Lokomotive

Hodžić strijelac u pobjedi Domžala

Bh. nogometaš Nermin Hodžić postigao je gol za Domžale u prijateljskom meču protiv Lokomotive. 

Ekipa Domžala je reprezentativnu pauzu iskoristila da odigravanje prijateljske utakmice protiv Lokomotive, a nakon 90 minuta igre na Kajzerici na semaforu je stajalo 2:0 za slovenački klub. 

Prvi gol za Domžale postigao je Bizjak u 29. minuti, da bi potom osam minuta prije odlaska prednost udvostručio Hodžić. To je, ispostavit će se, bio ujedno i posljednji gol na utakmici. 

Hodžić, koji je inače po vokaciji vezni igrač, u posljednje vrijeme pruža veoma dobre partije u Sloveniji. Na deset prvenstvenih utakmica je postigao dva pogotka i upisao isto toliko asistencija. 

U našoj zemlji ranije je igrao za Podgrmeč i Rudar Prijedor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi