Hodžić strijelac u visokoj pobjedi Dinama

Modri slavili u Kupu Hrvatske

Hodžić strijelac u visokoj pobjedi Dinama

E. Čaušević

Fudbaleri Dinama upisali su danas ubjedljivu pobjedu protiv Velog Vrha (5:0) u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske.

Nakon turbulentnih dana na Maksimiru ekipa Dinama uspjela je bez većih problema slaviti na gostovanju protiv Velog Vrha. Modri su do vodstva stigli u 26. minuti utakmice kada je mrežu domaćih zatresao Morris.

U drugom poluvremenu Dinamo je uspio postići još četiri pogotka. Samo tri minute u nastavku bilo je dovoljno Henriquezu da udvostruči prednost zagrebačke ekipe.

Onda je na scenu stupio Olmo koji je postigao dva gola za vodstvo Modrih od 4:0. Posao u ovoj utakmici završio je bh. reprezentativac Armin Hodžić koji je svojim pogotkom postavio konačnih 5:0.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi