Hodžiću i Gojaku poluvrijeme u remiju Dinama

Prijateljska utakmica

Hodžiću i Gojaku poluvrijeme u remiju Dinama

Fudbaleri Dinama u prvoj pripremnoj utakmici u Španiji odigrali su neriješeno s njemačkim drugoligašem FSV Frankfurtom. Utakmica je završila rezultatom 2:2. 

Frankfurt je stigao do prednosti u 27. minuti preko Toskog, a na izjednačenje Dinama čekalo se sve do 59. minute. Raspoloženi Cekici lijepim udarcem pogodio je ugao protivničkog gola. 

Modri su 20. minuta kasnije stigli do preokreta. Ovaj put mrežu Frankfurta pogodio je Ćorić, da bi u samom finišu konačnih 2:2 postavio Konrad. 

Bh. internacionalci Armin Hodžić i Amer Gojak odigrali su poluvrijeme za zagrebački tim, nakon čega su šansu za igru dobili Olmo i Henriquez. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.