Hoffenheim bez Bičakčića protiv Herthe
FOTO: EPA

Propustio i duel s Eintrachtom

Hoffenheim bez Bičakčića protiv Herthe

Ermin Bičakčić neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici 30. kola Bundeslige.

Naime, naredno 30. kolo njemačkog prvenstva donijet će okršaj između Hoffenheima i Herthe, a ni ovaj put za tim iz Sinsheima neće nastupiti bh. reprezentativac Ermin Bičakčić. 

Bičakčić je na jednom od treninga Hoffenheima povrijedio nožni mišić i primoran je odsustvovati nekoliko dana sa terena, a vrijedi podsjetiti da je zbog povrede propustio i prošlosedmičnu utakmicu protiv Eintrachta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za kraj dodajmo da je Bičakčić ove sezone upisao 19 nastupa i do kraja sezone će s Hoffenheimom voditi borbu za opstanak u društvu najboljih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi