Hoffenheim nije zainteresovan, Salihović ponuđen drugoligašu

Traži novi klub

Hoffenheim nije zainteresovan, Salihović ponuđen drugoligašu

  Bivši bh. reprezentativac Sejad Salihović postao je slobodan igrač nakon što se razišao sa Beijing Rehneom. 

Salihović je u Kini proveo jednu godinu, a danas kada je u potrazi za novim klubom sve više se špekuliše o njegovoj narednoj destinaciji u karijeri. Kao jedna od opcija se spominje i povratak u bivši klub Hoffenheim. 

"Ne vjerujem da ćemo ove sezone angažovati Salihovića jer na njegovoj poziciji već imamo neke igrače. Ipak, radovao bih se ukoliko bi se u budućnosti u klubu našlo mjesta za njega. Njemu su vrata uvijek otvorena", izjavio je sadašnji sportski direktor kluba Alexander Rosen.

S druge strane, engleski portal Hitc.com je preporučio Salihovića drugoligašu Nottingham Forestu koji je u potrazi za kvalitetnim veznim fudbalerom. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi