Hoffenheim u samom finišu do pobjede, Bičakčiću 90 minuta
EPA

Bundesliga, 15. kolo

Hoffenheim u samom finišu do pobjede, Bičakčiću 90 minuta

Hoffenheim je u 15. kolu njemačke Bundeslige uspio ostvariti šestu ovosezonsku pobjedu, a tim Markusa Gisdola sa 3:2 bio je bolji od Eintrachta.

Radost domaćim navijačima donio je Volland u 43. minuti, a za izjednačenje tima iz Frankfurta u 58. minuti pobrinuo se Aigner.

U nastavku susreta Hoffenheim dolazi do novog vodstva, ovaj put preko Szalaija u 66. minuti, da bi 10 minuta kasnije rezultat izjednačio Seferović.

Gol vrijedan pobjede u samom finišu Hoffenheimu je donio Firmino. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Bičakčić odigrao je cijeli susret za svoj tim, koji nakon današnje pobjede zauzima osmu poziciju u njemačkom prvenstvu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.