Hoffenheim vraća Misimovića u Bundesligu?

Miske na meti bundesligaša

Hoffenheim vraća Misimovića u Bundesligu?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović nalazi se na meti njemačkog Bundesligaša Hoffenheima.

Misimović je ostavio dubok trag u Bundesligi, a do Hoffenheima su stigle priče kako rekorder po broju nastupa u dresu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine nije zadovoljan u svom klubu Dinamu iz Moskve.

 

Misimović je prešao u Dinamo nakon neuspješne epizode u Galatasarayu, ali ni u Moskvi nije stalan, iako u posljednje vrijeme sve više igra i sve više zabija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

To je ponukalo čelnike Hoffenheima da pokušaju dovesti Misimovića nazad u Bundesligu na kraju ove sezone, a navodno ni Dinamo ne bi imao ništa protiv ponude koja bi se kretala između pet i sedam miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.