Hoffenhem protiv Kolna izbjegao poraz u zadnjim sekundama

Bundesliga, 30. kolo

Hoffenhem protiv Kolna izbjegao poraz u zadnjim sekundama

Fudbaleri Kolna i Hoffenheima podijelili su bodove u današnjem meču 30. kola Bundeslige odigravši 1:1.

Bila je ovo veoma bitna utakmica za obje ekipe. Koln se bori za Evropa ligu, dok Hoffenheim pokušava osigurati direktan plasman u Ligu šampiona. 

Današnja podjela bodova neće mnogo obradovati, ali ni razočarati nijednu ekipu. Prvo poluvrijeme nije donijelo mnogo uzbuđenja pa se na odmor otišlo bez golova.

U nastavku gledatelji su mogli vidjeti dva pogotka, po jedan u obje mreže. Koln je poveo u 58. minuti preko Bittencourta, a gosti su do izjednačenja stigli u trećoj minuti sudijske nadoknade preko Demirbayja. Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić odigrao je cijeli meč za gostujuću ekipu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Koln nakon ovog meča ima 40 bodova i nalazi se na 7. mjestu, dok je Hoffenheim još uvijek treći sa 54 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi