Holandija: Memišević u najboljem timu 7. kola

Priznanje za bh. fudbalera

Holandija: Memišević u najboljem timu 7. kola

Bh. internacionalac Samir Memišević uvršen je u idealnu postavu 7. kola holandske Eredivisie. 

Memišević je u proteklom kolu dobro odradio svoj posao u remiju između Groningena i Heraclesa, a to svjedoči i činjenica da je od strane tamošnjeg sportskog portala "Betweters.nl" uvršen u idealnu postavu posljednjeg kola. 

Za svoj nastup Memišević je dobio visoku ocjenu i jedini je igrač Groningena koji je u timu kola, a osim njega među najboljih jedanaest još su: Castro, Brenet, Sanchez, Haps, El Ahmadi, Propper, Ziyech, Traore, Dolberg i Zeneli. 

Iako se Memišević od dolaska iz Radnika odlično uklopio, njegovom timu ne ide najbolje je trenutno je smješten na 12. poziciji sa šest bodova., dok je Memišević i pored slabog učinka ekipe već treći put uvršten u tim kola.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi