Holanđani ismijavaju Hajduk zbog novog pojačanja

Holanđani ismijavaju Hajduk zbog novog pojačanja

E. Škorić

Hajduk je kao drugo veliko pojačanje doveo lijevog beka Andrea Fomitschowa (26) iz NEC-a.

NEC je ispao iz prve holandske lige, pa je ovaj nogometaš bez odštete prešao u redove splitskog kluba, no navijači iz Nijmegena danas se naslađuju "bilima":

"Čestitam vam na dovođenju najgoreg lijevog beka na svijetu", napisao je jedan korisnik mreže Reddit, dok je drugi dodao da je "očajan i da Hajduk ima užasnog skauta".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Koliko su navijači NEC-a u pravu, pokazat će vrijeme. Fomitschow je inače počeo karijeru u juniorima Wolfsburga, a zatim je igrao u Fortuni Dusseldorf, Energie Cottbus, Kaiserslautern i NEC. Zanimljivo da je svaki put dosad u neki klub došao kao slobodan igrač.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi