Horor povreda napadača Hoffenheima nakon duela sa Ibiševićem

Nije za one sa slabim želucem

Horor povreda napadača Hoffenheima nakon duela sa Ibiševićem

Fudbaleri Hoffenheima sinoć su u gostima porazili Herhu rezultatom 3:1 u okviru njemačke Bundeslige.

Bio je ovo direktan duel u borbi za Ligu šampiona naredne sezone, a ekipa Hoffenheima na kraju je slavila pobjedu kojom su možda i uništili sve snove Herthi kada je u pitanju četvrto mjesto na tabeli.

Ipak, ovu utakmicu neće po dobrom pamtiti napadač gostujuće ekipe Sandro Wagner čiji će prst dugo pamtiti meč u Berlinu i duel protiv Vedada Ibiševića.

Naime, Wagner je u 14. minuti imao dvoboj protiv Pekarika koji ga je gurnuo s leđa nakon čega ga je Ibišević složio na pod, a cijenu svega platio je prst na lijevoj ruci ovog napadača. Ipak, nakon brze reakcije doktora sa prstom je veoma brzo bilo sve u redu i Wagner je kasnije čak i nastavio meč.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi