Houllier zadovoljan golom Heskeya

Houllier zadovoljan golom Heskeya

Menadžer engleske Aston Ville Gerard Houllier bio je oduševljen nastupom Emile Heskeya, nakon što je ovaj napadač pogodio za pobjedu Vilenjaka nad Wolverhamptonom (2:1).

Novi menadžer kluba sa Villa Parka tako je na najbolji mogući način krenuo u svoj povratak u fudbalsko prvenstvo Engleske.

"Svi igrači moraju imati mnogo sampouzdanja u sebe, ali napadači moraju imati najviše vjere u sebe. Emila u klubu svi vole i cijene i za njega, ali i za klub je jako bitno da je počeo postizati golove", rekao je francuski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.