Hrvati razočarani u francusku policiju

Uhapšen samo jedan huligan

Hrvati razočarani u francusku policiju

E. Čaušević

Dešavanja oko incidenta navijača Hrvatske u meču protiv Češke još uvijek se nisu smirila.

Navijači Hrvatske su u finišu utakmice ubacivali baklje na teren zbog čega je sudija prekinuo meč. Ovu selekciju sigurno očekuje žestoka kazna od UEFA-e koju će saznati sutra u toku dana.

Francuska policija danas je saopštila da je nakon utakmice uhapšen samo jedan navijač koji je učestvovao u neredima, dok se za ostalima još traga.

Navodno, u ovom incidentu učestvovala je grupa od 25 navijača, a mnogi su iznenađeni što je policija nakon utakmice uhapsila samo jednog navijača. Ova vijest je razočarala navijače Hrvatske koji očekuju da svi huligani budu kažnjeni za ono što su uradili na utakmici protiv Češke.

Hrvatska svoju narednu utakmicu igra u utorak u Bordou protiv Španije od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi