Hrvatski igrači se pobunili, ne žele igrati u Zagrebu
Foto: EPA

Hrvatski igrači se pobunili, ne žele igrati u Zagrebu

E. Škorić

Hrvartski reprezentativci su se pobunili i ne žele više da igraju na Maksimiru, piše Jutarnji list.

Hrvatska je na Maksimiru s 2:0 savladala Maltu na početku kvalifikacija za EP, a na stadion u Zagrebu, očekivano, mizerna posjeta. To je razbjesnilo hrvatske nogometaše, koji žele igrati u Osijeku, Splitu, Puli…

Navodno su se igrači u svlačionici pobunili nakon utakmice, a kapiten Darijo Srna jedan je od glavnih začetnika ideje da se ne igra u Zagrebu.

“Nakon Osijeka i Pule, potpuno je jasno zašto se tako osjećamo i da želimo igrati manje utakmice u provinciji”; rekao je jedan od reprezentativaca u neformalnom razgovoru novinaru Jutarnjeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti