Hrvatski reprezentativac odbio Guardiolu i Bayern

Želi na Evropsko prvenstvo

Hrvatski reprezentativac odbio Guardiolu i Bayern

Brojni ruski mediji su objavili informaciju da je Vedran Ćorluka ove sezone odbio Bayern. 

Nakon što je Guardiola ostao bez  Boatenga, Benatije i Martineza, po svaku cijenu je želio dovesti pojačanje i na vrhu liste želja je bio Vedran Ćorluka, no iskusni hrvatski reprezentativac je odlučio ostati u Lokomotivu iz Moskve.

Kako se navodi, Ćorluka se zahvalio Guardioli s obrazloženjem da su mu tetive načete i da u žestokom ritmu Bundeslige može rizikovati ozbiljniju povredu koja bi ga udaljila od nastupa na Evropskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ćorluka sa ruskim klubom ima ugovor do ljeta 2018. godine i nije tajna da za njegove usluge vlada poprilično veliki interes na tržištu. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi