Hrvatski trener odveo Crotone u Seriju A i našao novi klub

Otkrio za Sky Italia

Hrvatski trener odveo Crotone u Seriju A i našao novi klub

Teme:

Ivan Jurić, hrvatski trener koji je napravio senzaciju sa Crotoneom, pronašao je novu sredinu. 

Nakon što je prije nekoliko dana izjavio kako je odavno odlučio da definitivno napušta Crotone, Ivan Jurić je sada u razgovoru za Sky Italia otkrio i gdje će nastaviti svoju trenersku karijeru. 

"Nadam se da će klubovi postići dogovor i da ću postati trener Genoe. O tome smo razgovarali, s tim klubom imam jedan poseban odnos", kazao je Jurić koji se u prošlosti sa Genoom nije rastao u najboljim odnosima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za one koji ne znaju, Jurić je u Genoi proveo i četiri godine igračke karijere (2006-2010.), a za njegove usluge u proteklom periodu su još bili 'zagrizli' Leeds United i Lazio. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi