HSV doveo novog napadača

Hahn potpisao do 2021. godine

HSV doveo novog napadača

HSV je jučer zvanično predstavio svoje veliko pojačanje za novu sezonu Bundeslige.

Novi/stari član HSV-a postao je Andre Hahn, 26-godišnji napadač koji je posljednje tri sezone proveo u ekipi Borussije iz Monchengladbacha.

Hahn je sa HSV-om potpisao ugovor do 2021. godine i to će mu biti povratak u klub u kojem je nekada nastupao, ali samo za omladinske selekcije i B tim.

Andre Hahn iza sebe ima lošu sezonu u Gladbachu za koji je postigao samo tri pogotka na 30 utakmica u Bundesligi, a HSV ga je platio šest miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Novi igrač Hamburga je upisao i jedan nastup za reprezentaciju Njemačke, za koju je prvi i posljednji put zaigrao na prijateljskoj utakmici protiv Poljske u maju 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi