HSV zainteresovan za Emira Spahića

Tvrde njemački mediji

HSV zainteresovan za Emira Spahića

Čelnici Hamburger SV su ozbiljno zainteresovani da u ovom prijelaznom roku angažuju Emira Spahića, javljaju njemački mediji. 

Klub, koji se u posljednji čas spasio od ispadanja iz Bundeslige, namjerava defanzivnu liniju pojačati sa bh. reprezentativcem, a navodno pregovori na relaciji HSV - Spahić već su počeli. 

Emir Spahić je od aprila mjeseca slobodan igrač s obzirom da je zbog incidenta sa zaštitarima sporazumno raskinuo ugovor sa Bayer Leverkusenom. Od tog dana do danas spominje se u kontekstu brojnih klubova, između ostalih Dinama, Galatasaraya, Bešiktaša i Panathinaikosa. 

Podsjećamo, ovaj 34-godišnji Dubrovčanin tokom svoje karijere nastupao je za Čelik, Zagreb, Shinnik, Torpedo, Lokomotiv, Montpellier, Sevillu, Anzhi i Bayer iz Leverkusena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.