"Htio sam se vratiti u taj klub, ali me predsjednik ne želi"

Lavezzi sasvim otvoreno

"Htio sam se vratiti u taj klub, ali me predsjednik ne želi"

Argentinski fudbaler Ezequiel Lavezzi dao je veoma zanimljiv intervju za italijanske medije.

Lavezzi trenutno igra u kineskoj ligi za ekipu Hebei Fortune, ali je evropskoj javnosti ostao najviše u sjećanju još iz vremena dok je nosio dres Napolija. Argentinac je u Napoliju bio od 2007. do 2012. godine kada je prešao u francuski PSG.

Lavezzi je za Sky Sport Italia poručio da je uvijek razmišljao o povratku u redove Napolija.

"Uvijek  sam razmišljao o mogućem povratku u Napoli, ali mislim da me predsjednik ne želi vidjeti tamo. Ako se jednog dana vratim u Italiju, a to ne bude Napoli, znajte da je to zbog toga što me nisu željeli", rekao jeLavezzi.

"Imam mnogo lijepih uspomena iz Napolija i još uvijek me vuče nostalgija prema tom gradu. Stvarno mi se sviđa identitet koji je Maurizio Sarri dao tom timu, a njihov stil igranja je mnogo drugačiji nego ranije", rekao je Lavezzi.

Podsjetimo da je Lavezzi u Kini već oko 12 mjeseci, a za to vrijeme je zaradio oko 26 miliona dolara. Ipak, još uvijek nije postiga nijedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi